• Share this page

14 april 2016 | Webinars

Pays-Bas
actu-tconsult

Webinar: Onderweg documenten scannen en verzenden met Scangaroo-app voor Transport & Logistiek

Het proces van factureren wordt bij een transportbedrijf normaliter pas gestart nadat de chauffeur het vrachtdocument inlevert op kantoor. Dit proces kan enkele dagen tot zelfs weken in beslag nemen. Hierdoor ontstaat onnodige vertraging bij de administratieve verwerking van transportdocumenten en de uiteindelijke facturatie.

Neem deel aan de webinar om te zien hoe Mobile Document Scanning transporteurs kan helpen om kosten te besparen, bedrijfsprocessen te versnellen en een hogere klanttevredenheid te bewerkstelligen binnen de transport- en logistieke branche.

Tconsult ontwikkelde, in samenwerking met Spigraph en Canon, een state-of-the-art oplossing genaamd Scangaroo. Leverbonnen, CMR, Lieferschein en andere belangrijke documenten die gebruikt worden tijdens het transport kunnen direct in de vrachtwagen gescand én verzonden worden. Real-time informatie over laden/lossen is daarmee direct voor alle betrokkenen beschikbaar.

Kom meer te weten op donderdag 14 april van 15:00 tot 15:30

Inhoud van de webinar:

  • Korte introductie door Joost Elkhuizen van Spigraph Nederland
  • Scangaroo en de keuze voor Canon door Ernst Tjaden van Tconsult
  • Vragen en antwoorden

Canon Nederland wordt vertegenwoordigd door Christiaan Jager. Die vragen over de toegepaste Canon document scanners kan beantwoorden.