• Share this page

20. – 21. April 2016 | Events

Pays-Bas
overheid360

Uitnodiging Overheid360 "Informatiesamenleving 2020 – de kracht van informatie"

Op woensdag 20 april en donderdag 21 april 2016 zal Spigraph Network wederom aanwezig zijn op de Overheid360 beurs te Utrecht. Het evenement zal dit jaar in het teken staan van; “Informatiesamenleving 2020 – de kracht van informatie”.

Nog steeds worden veel documenten op papier ontvangen. Voordat de informatie van deze documenten beschikbaar komt, zullen deze documenten eerst gescand moeten worden. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het optimaliseren van postkamers en processen die te maken hebben met het ontvangen en scannen van documenten en het ontsluiten van informatie. Hierbij begint de optimalisatieslag vaak vanaf het moment dat het document gescand is. Dankzij nieuwe oplossingen is het echter mogelijk om direct tijdens het scannen het gehele proces verder te optimaliseren.

Tijdens dit evenement tonen wij u wat er op dit moment mogelijk is op het gebied van “Intelligent Scanning” en gaan we met u in gesprek om te bekijken wat dit voor uw huidige of toekomstige scanomgeving zou kunnen betekenen.

Voorbeelden waarbij Intelligent Scanning voor optimalisatie van de scanomgeving zorgt;

 

  • Door fouten tijdens het scannen te detecteren, komen enkel juiste documenten in het achterliggende verwerkingsproces terecht
  • Hergebruik van scheidingsvellen, doordat deze in een aparte uitvoerlade terecht komen
  • Dankzij de hoge snelheid waarmee gescand wordt zijn er minder scanwerkplekken nodig

Wij nodigen u daarom hierbij van harte uit om kennis te komen maken met Spigraph Network en met onze aanwezige partner ibml. Samen zullen wij u tijdens dit evenement informeren over de mogelijkheden op het gebied van Intelligent Scanning.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid!